[ad_1]

Isolatie is een van de moeilijkste aspecten van seksuele geneeskunde voor mannen. Het is bijna een onderdeel van de Man Code – Praat er niet over. Het lijkt erop dat de hele wereld lacht om de tv-advertenties voor ED-medicijnen. Welke man gaat zich dan tot zijn vrienden wenden en toegeven dat hij ‘dat’ probleem heeft? Met wie kan hij praten? De meeste mannen vinden het zelfs erg ongemakkelijk om met hun partner over hun moeilijkheden te praten. Veel mannen vermijden dus gewoon het onderwerp, vermijden de discussies en vermijden hulp te zoeken.

Die eerste stap zetten om hulp te zoeken kan angstaanjagend zijn. Voor veel mannen liggen hun leven en relaties bijna in puin voordat ze bereid zijn om die eerste stap te zetten. Zelfverwijt, schuldgevoel, verlegenheid en deze klap voor hun mannelijkheid kunnen verlammende factoren zijn. De confrontatie met het feit dat ze hulp nodig hebben, komt vaak wanneer ze het probleem niet langer kunnen vermijden.

Veel mannen zullen zich wenden tot de anonimiteit van internet om hulp te zoeken. Dit is een perfecte opstelling voor de oplichters en oplichters die wachten tot wanhopige mannen struikelen over hun belofte van volledig herstel van seksuele viriliteit. Mannen zijn vaak bereid alles te betalen, alles te proberen en alles te doen om hun seksleven terug te krijgen. Deze kwetsbaarheid is precies wat de hustlers zoeken.

Als ik met mannen over dit isolement praat, vraag ik ze vaak om de rollen om te draaien. Wat als hun vriend naar hen toe kwam en over de zijne wilde praten? seksuele problemen? Ieder van hen heeft aangegeven te willen helpen. Zouden ze lachen? Nee. Zouden ze het zijn andere vrienden vertellen? Nee. Dus waarom leven zoveel mannen nog steeds volgens de regels van het schoolplein: laat ze je nooit zien zweten?

Uitreiken is de moeilijkste stap. Bel uw arts. Gegarandeerd – niemand gaat lachen.

** Door uw gegevens in te dienen, stemt u ermee in periodiek e-mail van Maze te ontvangen; u kunt zich op elk moment afmelden. Maze deelt geen e-mailadressen of andere persoonlijke of medische gegevens met derden.

[ad_2]

Source link

Waarom isoleren we? Met wie kunnen we praten? Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.