[ad_1]

Een van de meest voorkomende zorgen die we horen van mannen met een seksuele disfunctie van welke aard dan ook, is dat ze zich zorgen maken dat hun partner zichzelf de schuld geeft en het gevoel heeft dat ze een deel van het probleem zijn. Als een man een of andere seksuele disfunctie heeft (meestal ED of een laag libido), denkt de partner vaak zoiets als: “Hij voelt zich niet langer seksueel tot mij aangetrokken”.

De realiteit is dat seksuele disfuncties medische problemen zijn die geworteld zijn in medische aandoeningen en geen weerspiegeling zijn van hoe een man zich seksueel voelt over zijn partner.

Als partner, het kan heel gewoon zijn gevoel om aan te nemen dat seksuele problemen op de een of andere manier met jou te maken hebben. De goede tijden in seks hebben tenslotte alles met jou te maken! Het is erg stressvol als een seksueel probleem uit het niets lijkt te komen. Er moet iets zijn veranderd, maar wat? De realiteit is dat seksuele disfuncties medische problemen zijn die geworteld zijn in medische aandoeningen en geen weerspiegeling zijn van hoe een man zich seksueel voelt over zijn partner. Opwinding staat niet gelijk aan een erectie!

Het is gemakkelijker om dit te zien als we andere medische problemen overwegen. Partners voelen zich meestal niet verantwoordelijk voor hartaandoeningen, diabetes of artritis. Het begrijpen van seksuele disfunctie betekent dus accepteren dat er een medische aandoening is die dit veroorzaakt. Veel partners verhogen onbedoeld de angst en druk als ze de man vragen of hij zich niet meer tot hen aangetrokken voelt. Erken dat dit een medisch probleem is waar hij geen controle over heeft.

Het is ook normaal dat een partner wil helpen het probleem op te lossen. Heel vaak verzetten mannen zich tegen hulp of praten ze er zelfs over uit schaamte, vernedering, boosheid of frustratie. De gevoelens van seksueel falen zijn erg krachtig voor veel mannen en ze kunnen ertoe leiden dat een man zelfs zijn gevoel van wie hij is in twijfel trekt. Sommige mannen kunnen woede uiten – zelfs met hun partner. De meeste mannen hebben de neiging zich emotioneel terug te trekken, aangezien elke seksuele gedachte hem aan zijn mislukkingen herinnert.

Veel partners kunnen niet begrijpen waarom hij zich terugtrekt uit elk seksueel contact. Veel vrouwen zullen iets zeggen als “Er is zoveel meer dat we kunnen doen – maar dat doet hij niet eens!” Heel vaak hebben mannen het gevoel dat zelfs de geringste streling of ruggenprik in de richting van seks zal gaan, wat hem onmiddellijk zal herinneren aan zijn mislukkingen. Deze herinnering kan buitengewoon pijnlijk zijn; zoveel mannen vinden dat de beste coping-techniek is om aanraking volledig te vermijden.

We moedigen koppels altijd aan om contact te houden. Veel mannen geven hun partner maar al te graag een massage als daarom wordt gevraagd. Het idee om een ​​massage te geven is meestal een stuk minder druk dan het idee om seks te hebben – ook al is de massage seksueel! We moedigen ook koppels aan die dat wel zijn omgaan met ED stoppen met proberen een erectie te krijgen. Spelen, zonder agenda of doel, is meestal de beste manier om een ​​geweldige tijd te hebben terwijl je de prestatieverwachtingen buiten beeld houdt.

Hoewel geslachtsgemeenschap een tijdje een uitdaging kan zijn, zouden seks en intimiteit dat niet moeten zijn. Blijf verbonden, blijf speels, blijf seksueel. Laat ons de functie verzorgen!

Neem voor meer informatie over uw seksuele gezondheid contact met ons op voor een gratis consult.

De post Voor de partners… verscheen als eerste op Low-T, erectiestoornissen en Peyronie’s behandelen | Experts op het gebied van seksuele gezondheid.

[ad_2]

Source link

Voor de partners… Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.