[ad_1]

Overweegt u een vasectomie? Laten we de eerste vraag beantwoorden die elke man bezighoudt: Will krijgt een vasectomie ruïneren mijn seksleven?

Nee! In feite is het tegenovergestelde meestal waar: onderzoek toont aan dat mannen die een vasectomie ondergaan, een hogere zin in seks, krachtigere orgasmes, grotere tevredenheid met erecties en geslachtsgemeenschap en frequentere seksuele ontmoetingen melden. Klinkt te mooi om waar te zijn? Laten we de wetenschap ingaan en begrijpen waarom dit het geval is.

Voordat we erin duiken, is het belangrijk om te begrijpen: wat is een vasectomie?

Een vasectomie is een vorm van mannelijke anticonceptie die de spermastroom mechanisch onderbreekt door de zaadleider chirurgisch door te snijden – de buis waar volwassen sperma doorheen gaat om zich met uw sperma te vermengen en de penis te verlaten tijdens de ejaculatie.
Vasectomie is momenteel de enige door de FDA goedgekeurde langdurige anticonceptieoptie voor mannen. Het is geïndiceerd voor mannen die niet langer geïnteresseerd zijn in vruchtbaarheid. Bij Maze bieden we de vasectomie zonder scalpel zonder naald aan, die superieur is aan conventionele vasectomieën omdat deze sneller, veiliger, minder pijnlijk is en geen hechtingen of naalden vereist. (Lees hier meer over vasectomie zonder scalpel en zonder naald en plan hier een gratis consult in).

Waarom het krijgen van een vasectomie je zin in seks niet verlaagt:

Iemands libido, zijn verlangen om deel te nemen aan seksuele activiteit van welke aard dan ook, is afhankelijk van veel fysiologische en psychologische factoren. De belangrijkste van deze factoren is de testosteronspiegel. Testosteron wordt gemaakt in de teelballen en vervolgens afgegeven aan de bloedbaan. Noch de productie van testosteron, noch de afgifte ervan wordt beïnvloed door mechanische verstoring van de zaadleider, dus het libido verandert niet.

Waarom een ​​vasectomie krijgen geen invloed heeft op uw orgasme:

Het is volkomen normaal dat een man zich zorgen maakt over ‘droge orgasmes’, waarbij tijdens het orgasme weinig tot geen vloeistof uit de penis wordt geduwd. Voor veel mannen is ejaculatie een fundamenteel onderdeel van de orgasme-ervaring. Gelukkig wordt het volume van de vloeistof die een man ejaculeert niet merkbaar veranderd door een vasectomie, want hoewel 100% van het sperma in de teelballen wordt gemaakt, is slechts 5% van de totale ejaculaatvloeistof afkomstig van spermacellen en vloeistof die in de teelballen en epididymides wordt gemaakt. (de structuren die geïsoleerd zijn om bij te dragen aan de ejaculatievloeistof na vasectomie). Hoewel de kleur, consistentie en smaak van het ejaculaat van een man in de loop van de tijd variëren, verandert de afwezigheid van sperma in het sperma na vasectomie deze eigenschappen niet merkbaar.

Waarom het krijgen van een vasectomie geen invloed heeft op uw erecties:

We hebben de neiging om de penis en teelballen te zien als een “pakket” dat bij elkaar hoort. Dit is logisch zowel “geografisch” als in termen van hun verband met seksualiteit en seksuele functie. De penis en testikels hebben echter totaal verschillende bloedtoevoer en zenuwen. Dit komt omdat de teelballen zich in de buurt van uw nieren beginnen te ontwikkelen en vervolgens tijdens de zwangerschap naar het scrotum migreren. De testikels brengen hun bloedtoevoer en zenuwen met zich mee. (Daarom voel je het in je onderbuik wanneer je in de testikels wordt getrapt.) Omdat de penis en testikels totaal verschillende bloed- en zenuwtoevoer hebben, is er geen enkele manier dat een ingreep in het scrotum je penis kan beschadigen.

Dit verklaart waarom de kwaliteit van het seksleven van een man de post-vasectomie niet verslechtert. Maar hoe komt het dat het zo aanzienlijk verbetert?

Hoewel het onderzoek aantoont dat seksuele bevrediging groter en frequenter is voor mannen met vasectomieën, geven de studies verschillende verklaringen en door deelnemers gerapporteerde antwoorden waarom. De drie belangrijkste redenen zijn:

  1. Geen ongeplande zwangerschappen! Mannen hoeven zich geen zorgen te maken over een toevallige zwangerschap, wat een belangrijke bron van angst wegneemt. In plaats van zich zorgen te maken over waar en wanneer ze moeten ejaculeren, haar laatste menstruatie te berekenen en zich zorgen te maken over financiën, kunnen mannen aanwezig zijn en genieten van de fysieke en emotionele sensaties die bij de ervaring betrokken zijn.
  2. Geen condooms! Veel mannen meldden dat er na de vasectomie geen aanvullende mannelijke anticonceptie nodig was, wat condoomvrije seks betekende, wat zorgde voor meer sensatie en meer seksuele spontaniteit. (Het is vermeldenswaard dat soa’s nog steeds kunnen worden overgedragen na vasectomie, dus als u en uw partner niet-monogaam zijn, wordt regelmatig testen en/of condoomgebruik nog steeds aanbevolen.)
  3. Tevreden partners! Uit vragenlijsten en interviews met vrouwelijke partners bleek dat vrouwen ook een hoger libido en tevredenheid met seks rapporteren na een vasectomie van een partner. Dit werd toegeschreven aan geen angst voor zwangerschap, geen behoefte aan hormonale anticonceptie (die kan laagr libido bij vrouwen), en waardering dat mannelijke partners de last van anticonceptie op zich hebben genomen. Het is niet meer dan normaal dat het hebben van een meer opgewonden en enthousiaste partner het seksuele functioneren en de frequentie bij mannen verbetert.

Dus wat nu?
Kiezen voor het al dan niet ondergaan van een vasectomie is een zeer persoonlijke en langdurige beslissing. Gelukkig hoeft u, als u geïnteresseerd bent in het laten uitvoeren van de procedure, niet te kiezen tussen anticonceptie en seksuele bevrediging – u kunt beide hebben! Neem contact met ons op voor een gratis consult om meer te weten te komen!

[ad_2]

Source link

Vasectomie verhoogt seksuele frequentie en tevredenheid voor beide partners Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.