[ad_1]

Testosteronniveaus in uw lichaam worden gecontroleerd door een complex systeem dat omvat je hersenen, teelballen en verschillende hormonen.

Tijdens de puberteit beginnen de testosteronspiegels bij mannen te stijgen. Mannen bereiken piekniveaus tijdens de adolescentie en jonge volwassenheid. Rond de leeftijd van 30 beginnen mannen hun testosteron te laten vallen met ongeveer 1% per jaar.

De hypothalamus, die zich in de hersenen bevindt, scheidt hormonen af ​​die de hele dag pulseren. De afgifte van deze hormonen wordt gecontroleerd door een negatieve feedbacklus. Wanneer er voldoende hormoonspiegels zijn bereikt, wordt er een signaal naar de hersenen gestuurd om de productie te vertragen.

Als je de diagnose krijgt laag testosteron, kunnen bloedonderzoeken helpen bij het identificeren van de oorzaak van het lage testosteron. Bij mannen wordt meestal de diagnose primair hypogonadsim of secundair hypogonadisme gesteld. Deze diagnose is afhankelijk van laboratoriumresultaten.

Primair hypogonadisme is een probleem met de teelballen. Bij secundair hypogonadisme ligt het probleem bij de hypothalamus of hypofyse. Het identificeren van de oorzaak van hypogonadisme is belangrijk omdat de behandelingsopties kunnen verschillen.

Behandeling met testosteron kan complex zijn. Het is belangrijk om iemand te zien die ervaring heeft met de behandeling, aangezien de evaluatie en behandelingsopties van invloed kunnen zijn op toekomstige problemen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis telefonisch consult.


** Door uw gegevens in te dienen, stemt u ermee in periodiek e-mail van Maze te ontvangen; u kunt zich op elk moment afmelden. Maze deelt geen e-mailadressen of andere persoonlijke of medische gegevens met derden.

[ad_2]

Source link

Testosteron & de hersenen.. Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.