[ad_1]

Mannen houden van speelgoed. Als jongens zijn ze dol op jongensspeelgoed. Als mannen houden ze van speelgoed voor mannen. Mannen hebben vaak speciale plekken waar ze met hun speelgoed spelen – de garage, de kelder, de schuur, de mancave. Wij mannen moeten meestal meer speelgoed verzamelen om aan ons speelgoed te kunnen werken. Sommige mensen noemen ze misschien hulpmiddelen. Maar feit is dat er voor veel mannen vaak weinig onderscheid is tussen een stuk gereedschap en speelgoed. Gereedschap is gewoon speelgoed dat wordt gebruikt om aan ander speelgoed te werken.

Mannen zijn vaak trots op hun speelgoed. Het onderhouden van een klassieke auto kan een man het gevoel geven dat hij een briljante ingenieur is. Elke man die met een kettingzaag overweg kan, voelt zich een dekhengst. Door de boot drijvend en in onberispelijke staat te houden, wordt hij de kapitein van zijn domein. Door een computer te repareren kan hij zich een genie voelen.

Als het aankomt op seksspeeltjes, mannen zijn niet anders. Vele malen, gewoon een sekspartner is geweldig speelgoed! Dat is geweldig! Lichamen zijn erg cool speelgoed! Maar het is nog cooler om ander speelgoed te hebben om op je partner te gebruiken. Veel mannen krijgen een seksspeeltje in handen en ze hebben de neiging om net als hun Porsche aan hun partner te werken. Ze krijgen de motor opgewarmd en vervolgens op toeren gebracht. Ze controleren het vloeistofpeil en de olie. Ze controleren de koppeling – natuurlijk is het een versnellingspook. Ze nemen het voor een spin. De proefrit is een succes. Het zijn duidelijk meester-mechanica.

In mijn werk met mannen vraag ik vaak of ze dat wel eens doen gebruik het speelgoed op zichzelf. Ik krijg meestal een lege blik. Ik snap het duidelijk niet. Gereedschap of speelgoed is bedoeld om op de andere persoon te worden gebruikt, toch? Dat is gewoon hoe het werkt. Nou, niet precies. Herinner je je die kinderlessen over delen nog? Ze zijn ook van toepassing op seks en seksspeeltjes. Als mannen het speelgoed aan hun partner overhandigen en ze het op hem laat gebruiken, kunnen de nieuwe speelregels best leuk zijn!

Sommige mannen beschouwen het misschien als een afstand van macht en plicht om de controle over speelgoed aan hun partner over te dragen. Is het tenslotte niet de taak van de man om de gereedschapsriem te dragen? Maar dat is precies wat veel mannen moeten doen. Jongens hebben de neiging om groot te zijn in controle. Het kan eng zijn om los te laten en… nou ja… los te laten. De verandering van rollen kan opwindend zijn. Enkele van de krachtigste seksuele momenten vinden plaats wanneer de man alle controle uit handen geeft en de controle over de situatie aan zijn partners overdraagt.

Dus alles wat je op de kleuterschool hebt geleerd, geldt ook hier: wees aardig voor elkaar, wissel elkaar af en deel je speelgoed.

Voor meer informatie, neem contact met ons op voor een gratis consultpagina en bekijk dit link voor onze aanbevolen producten.

[ad_2]

Source link

Speelgoed voor mannen en hun partners % Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.