[ad_1]

Nu blijken mannen met matige (in tegenstelling tot slechts milde) erectiestoornissen goede kandidaten te zijn voor schokgolftherapie met lage intensiteit.

Een studie in The Journal of Urology, van 8/22, toonde aan dat 79% van de mannen met matige ED behandeld met LI-ESWT klinische verbetering vertoonde in vergelijking met 0% in de placebogroep. De klinische proef was dubbelblind, gerandomiseerd en schijngecontroleerd klinisch – de gouden standaard voor studies.

“Gematigde ED” wordt gedefinieerd als moeite met het krijgen en behouden van een erectie tussen 25% en 50% van de tijd. Eerdere onderzoeken naar de werkzaamheid van LI-ESWT voor ED waren alleen gedaan bij mannen met milde ED. (“Milde ED” wordt gedefinieerd als moeite met het krijgen en behouden van een erectie in minder dan 25% van de tijd.)

Vaak reageren mannen met matige ED niet op orale medicatie (PDE5-remmers). Dus de resultaten die aantonen dat ze klinisch significante verbetering zullen hebben van LI-ESWT, zijn belangrijk, omdat behandeling met LiST kan betekenen dat ze reageren of een aanzienlijk verbeterde respons hebben op orale medicatie, of misschien helemaal geen medicatie nodig hebben.

LI-ESWT zijn pijnloze druk (“schok”) golven die via een sonde op de huid op de penis worden aangebracht. Er wordt aangenomen dat de schokgolven milde trauma’s aan de bloedvaten veroorzaken, die vervolgens groeifactoren vrijgeven. Deze groeifactoren stimuleren zowel de vorming van nieuwe bloedvaten (neo-angeogenese) als het herstel van de bekleding van de bestaande bloedvaten (het endotheel). Andere theorieën suggereren dat het de plaque kan breken die de bloedstroom in kleine vaten blokkeert, of dat het ervoor kan zorgen dat stamcellen naar het gebied migreren, die vervolgens nieuwe bloedvaten creëren.

Bij Maze volgen we het gepubliceerde protocol dat bestaat uit twee behandelingen per week, gedurende drie weken (in totaal zes behandelingen). Daarna volgt een pauze van drie weken. Daarna volgt nog een set van zes behandelingen gedurende drie weken.

Onze resultaten met mannen met lichte erectiestoornissen die werden behandeld met LI-ESWT waren uitstekend, en we kijken ernaar uit om nu mannen met matige erectiestoornissen te behandelen met LI-ESWT. Voor meer informatie, neem contact met ons op voor een gratis telefonisch advies. We helpen u graag verder!

** Door uw gegevens in te dienen, stemt u ermee in periodiek e-mail van Maze te ontvangen; u kunt zich op elk moment afmelden. Maze deelt geen e-mailadressen of andere persoonlijke of medische gegevens met derden.

[ad_2]

Source link

Shockwave-therapie met lage intensiteit is effectief voor matige ED Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.