[ad_1]

Elke dag leren we onze patiënten om de hiërarchie uit seks te halen. Het is bijvoorbeeld niet juist om voorspel en seks als twee afzonderlijke gebeurtenissen te beschouwen. Zoenen, wederzijdse masturbatie en orale stimulatie zijn alle soorten seks. Ze zijn net zo “goed” of “belangrijk” als vaginale en anale penetratie. Het is allemaal seks! Seks vereist geen penetratie met een penis, en toch zijn we sociaal geconditioneerd om te denken dat sommige seksuele handelingen inherent beter zijn dan andere. (Weet je nog dat je leerde over het eerste, tweede en derde honk op de speelplaats op de lagere school?) Laat persoonlijk plezier en erotische band met je partner de leidende principes zijn, en je zult veel meer voldoening vinden buiten de seksuele hiërarchie. Hoewel dit cruciaal is om te leren voor mensen van alle geslachten en seksuele geaardheden, krijgt het een speciale betekenis voor mannen die seks hebben met mannen. (Ik gebruik de term mannen om naar te verwijzen mannen die seks hebben met mannen in dit artikel. Deze mannen kunnen zich al dan niet identificeren als homoseksueel, biseksueel, panseksueel of andere niet-heteroseksuele oriëntaties.)

In seksuele ruimtes, meestal online, vragen mannen elkaar vaak om binnen enkele minuten nadat ze elkaar hebben ontmoet hun favoriete seksuele positie bekend te maken. Tops zijn mannen die er de voorkeur aan geven de inbrengende partner te zijn bij anale gemeenschap en bottoms vinden het prettig om de ontvankelijke partner te zijn tijdens anale gemeenschap. Veelzijdige mannen (vaak afgekort als couplet) voelen zich op hun gemak bij beide rollen. U vermeldt uw voorkeurspositie in uw profiel op hook-up-apps. In de niet-digitale wereld kunnen andere mannen valse aannames doen over uw voorkeurspositie op basis van uw gedrag, spiermassa, leeftijd en andere grotendeels irrelevante kenmerken. Bottoms worden vaak gestigmatiseerd en verondersteld vrouwelijker te zijn dan tops, omdat de receptieve rol tijdens seks wordt geassocieerd met vrouwen. Hoewel ze misschien worden gestigmatiseerd, neemt in ieder geval een bottom nog steeds deel aan de hoogste seksuele handeling in de problematische hiërarchie. Tops worden gezien als sterker, verantwoordelijker, mannelijker en ervaren daarom meer sociale privileges dan bottoms. Waar blijven homoseksuele mannen die van veel verschillende soorten seks houden, maar geen plezier beleven aan topping of bottoming in anale seks?

Voer de term ‘zijkanten’ in. Sides zijn mannen die op tal van manieren seksueel zijn met andere mannen (orale seks, wederzijdse masturbatie, kussen, massage, enz.), maar die niet deelnemen aan anale seks omdat ze geen plezier beleven aan beide rollen. De term zijkanten werd voor het eerst bedacht door Dr. Joe Kort in een artikel dat hij schreef voor Huff Post in 2013. Hoewel de term al bijna tien jaar bestaat, is hij pas het afgelopen jaar in de homotaal terechtgekomen, toen Dr. Kort viraal ging op TikTok. Tegelijkertijd voegde Grindr (een gay hook-up-app met ongeveer 13 miljoen maandelijkse gebruikers wereldwijd) in juni 2022 een kant toe aan de opties in gebruikersprofielen. Voorheen waren de enige keuzes boven, onder of couplet, wat betekende dat partijen gedwongen werden om een ​​verkeerde voorstelling van zaken te geven zichzelf als ze wilden deelnemen aan de grootste seksuele marktplaats die beschikbaar is voor mannen die op zoek zijn naar mannen.

We moedigen mannen aan om niet rigide te denken over seksuele voorkeurspositie als identiteitslabel. Je bent een bottom als je de ontvankelijke partner bent tijdens anale seks. Dat betekent niet dat je vrouwelijker bent, minder assertief, minder spiermassa hebt of op wat voor manier dan ook een “billetje” bent als je geen seks hebt. Deze manier van denken geldt ook voor boven- en zijkanten. Mannen kunnen partijen zijn uit oprechte persoonlijke voorkeur of medische noodzaak. Ze kunnen angst hebben in verband met onvoorspelbare erecties of aandoeningen die receptieve anale seks pijnlijk of onaantrekkelijk maken, zoals chronische aambeien of anale fissuren. (We kunnen u helpen bij het beheren van al deze aandoeningen!) Ze genieten misschien gewoon meer van andere soorten seks. Hoewel sommige mannen een duidelijke voorkeur hebben, definiëren de labels boven, onder, couplet en zijkant de rollen tijdens seks en definiëren ze niet je identiteit of persoonlijkheid buiten seksuele ontmoetingen.

Welke seksuele positie je ook verkiest, omarm het. Het is geen uitspraak over je mannelijkheid of een weerspiegeling van het niet hebben van “het beste” type seks. Terwijl het stigma blijft bestaan ​​in gemeenschappen van mannen die seks hebben met mannen, wordt de term ‘kanten’ steeds populairder. Het zorgt ervoor dat meer mannen nauwkeurig worden vertegenwoordigd in gemeenschappen van mannen die seks hebben met mannen. Bij Maze is ons doel om mensen te ondersteunen bij het hebben van de beste seks die ze kunnen hebben en dat omvat ook het vieren van mannen die misschien helemaal geen seks met penetratie willen hebben. Of je nu een top, bottom, couplet of side bent, wij kunnen je helpen je seksuele doelen te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis telefonisch consult en voor meer informatie over onze diensten.

[ad_2]

Source link

Seks is meer dan penetratie Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.