[ad_1]

Het is bekend dat het roken van sigaretten verhoogde hart- en vaatziekten en verhoogde erectiestoornissen (ED) veroorzaakt. E-sigaretten (elektronische nicotineafgiftesystemen of ENDS) hebben dezelfde componenten als sigaretten, maar een ander afgiftesysteem. Het was dus een gepaste medische vraag om te vragen of het gebruik van ENDS ED verhoogde!

In werkelijkheid, een recente studie (in het American Journal of Preventive Medicine) liet ook zien wanneer huidige ENDS-gebruikers werden vergeleken met nooit-gebruikers, ze hadden meer dan twee keer zoveel als ED !!

Nicotine en andere chemicaliën in e-sigaretten verminderen het vermogen van de slagaders om uit te zetten. Deze vernauwing van de slagaders is de oorzaak Erectiestoornissen. Bovendien kunnen deze chemicaliën de testosteronniveaus verlagen, wat gecorreleerd is met ED.

Dit lijkt erop te wijzen dat niet alleen het daadwerkelijk roken van sigaretten ED veroorzaakt, maar dat iets in de geleverde ingrediënten van zowel sigaretten als e-sigaretten de oorzaak is.

De implicaties zijn duidelijk als je van je erecties (en je hart) houdt:

· Rook niet

· Gebruik geen e-sigaretten

· Vermijd nicotine

Om meer te weten te komen over uw seksuele gezondheid en of EDneem contact met ons op voor een gratis telefonisch consult.

** Door uw gegevens in te dienen, stemt u ermee in periodiek e-mail van Maze te ontvangen; u kunt zich op elk moment afmelden. Maze deelt geen e-mailadressen of andere persoonlijke of medische gegevens met derden.

[ad_2]

Source link

Gebruik van e-sigaretten geassocieerd met verhoogde kans erectieproblemen Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.