[ad_1]

Het is dit seizoen, en zoals de 300 Hallmark-vakantiefilms (serieus – ze hebben er 300 gemaakt!) onvermijdelijk zijn – het zijn sneeuwvlokken en suikerkoekjes en lichten allemaal gloeiend. En het is oh zo romantisch, opdat we het niet vergeten.

Wat gebeurt er als dagdromen veranderen van pepermunt-mokka-alles in boeien en knuffelen en opkrullen met je favoriete hottie voor de lange termijn? De mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien wil je er zelfs wat aan doen sexy cadeau geven. Dus laten we in de stemming komen en een spelletje spelen dat we beschouwen als een openbare dienst aan iedereen in een langdurig partnerschap. Het heet: “Geef haar dat niet”.

Klaar? Daar gaan we:

Voor starters: snap haar dat niet sexy lingerie, en snap haar niet een seksspeeltje.

Waarom zouden we dit in vredesnaam zeggen als we altijd het tegendeel prediken? Het antwoord is simpel (en een die we van talloze vrouwen hebben gehoord). Deze geschenken geven aan dat de gever alleen aan zichzelf denkt en geen rekening houdt met zijn partner. Suggereren we dat kontloze kerels en die waanzinnig hete cunnilingus-simulerende vibrator niet de moeite waard zijn om mee naar huis te nemen? Absoluut niet. We raden alleen aan dat deze items ofwel aan de ontvanger worden overgelaten om te kopen, of dat dit het soort dingen zijn dat van tevoren moet worden besproken. Veel vrouwen voelen zich onder druk gezet om iets te dragen of te gebruiken waardoor ze zich ongemakkelijk voelen of, erger nog, ronduit icky. Dus – zeg het met me mee – snap haar dat niet.

Ook – geef haar niets dat niet attent is. Met andere woorden, als het jou dient maar haar niet dient, is dat een goed idee. Wat is dat, zeg je? U mist de knowhow om een ​​goed cadeau te geven? Laten we dan hier beginnen, want eerlijk gezegd is dit wat iedereen echt wil:

  1. Erkenning
  2. Respect
  3. Interesse in wat haar interesseert

Het klinkt zo verdomd cheesy maar als relatie expertsdat kunnen we je vertellen dit zijn de hoekstenen van betrokkenheid en verbinding, die altijd de toegangspoort zijn tot betere seks.

En hoewel we niet ontkennen dat dingen van materiële of ervaringsgerichte aard geweldig zijn, vertrouw ons zonder het bovenstaande – seks zal helemaal verdwijnen of helemaal verdwijnen.

Sterker nog, als je de bovenstaande bullet-lijstitems kunt bedienen EN presenteren met iets waar je over hebt nagedacht? Des te beter. Begin bij je relatieechter, en je zult waarschijnlijk het vuur hoger zetten en de magie van de feestdagen. En zelfs jij kunt je eigen Hallmark-film hebben die misschien alleen een NSFW-beoordeling nodig heeft…

Neem contact met ons op voor een gratis consult om meer te weten te komen!

[ad_2]

Source link

Heetste cadeau van het jaar? Het is niet wat je denkt Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.