[ad_1]

Als je een gedragsprobleem hebt en je gaat naar een therapeut, is het alleen maar logisch dat je het ter sprake brengt. Natuurlijk kunt u het verbergen, maar als u dat doet, krijgt u niet de uitgebreide ondersteuning die u zoekt. Uw therapeut zal een belangrijk stuk van uw leven missen dat uw vooruitgang zal belemmeren.

Als je momenteel geniet van een niet-monogame levensstijl, een sekstherapeut bezoekt en hen niet vertelt over die levensstijl, loop je ook iets mis. Want als je therapeut in het ongewisse is, kunnen ze je niet voorzien met de holistische zorg die u verdient.

Moet je je droom, je polyamorie, je swingende details aan je therapeut onthullen? Idealiter wel. Maar degenen in meer traditionele relaties moeten net zo belangrijk hun eigen angsten, hang-ups en fantasieën delen met hun leveranciers.

Ik wil zeker niet suggereren dat je elk detail van je leven MOET delen in therapeutisch werk. Maar als je therapeut niet op zijn minst een behoorlijk algemeen overzicht heeft, zijn ze afgesneden van het bieden van de allerbeste zorg die ze kunnen. Ze kunnen je op het verkeerde gesprekspad leiden, wat niet in het minst nuttig is. Bovendien kan het onderzoeken van onderwerpen als toestemming en veiligheid en communicatie worden gedwarsboomd, ondanks de inspanningen van de therapeut.

Ik wil ook niemand de indruk geven dat ze een open boek moeten zijn als ze hun therapeut voor het eerst ontmoeten! Het kost tijd om te cultiveren wat we de “therapeutische relatie”, tijd om vertrouwen op te bouwen en te weten of jullie een goede match voor elkaar zullen zijn. Als je dat vertrouwen uiteindelijk niet genoeg geniet om te delen wat belangrijk is, kun je overwegen om over te stappen naar een provider met wie je een betere verstandhouding hebt.

Uiteindelijk, hoe meer u deelt, hoe beter uw therapeut kan bieden, en dat betekent dat u een grotere kans heeft om uw therapeutische doelen te bereiken.

Voor meer informatie en/of begeleiding op het gebied van uw seksuele gezondheid kunt u contact met ons opnemen voor een gratis telefonisch consult! We zijn hier om te helpen.

[ad_2]

Source link

Dat kan ik ze niet vertellen! Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.