🥼Chemische samenstelling van het product:

Designerdrug 3-MMA/3MMA, 3-MMA is een research chemical uit de Amfetamine klasse.

3-MMA is een afkorting voor MethoxyMethAmfetamine deze chemische verbinding heeft een nauwe verwantschap met de in 2021 reeds verboden research chemical (NPS): 3-MethylMethCathinon beter bekend onder de afkorting; 3-MMC of 3MMC en op straat als "Poes".

 

🧪Algemene informatie over 3MMA kristal

De populaire designerdrug 3-MMA koop je veilig en van de hoogst mogelijke kwaliteit bij de research chemical expert:

Voor de beginner en ook de professionele chemicus kan bij ons terecht! Start jou experiment met 1g, 5g, 10g, 25g, 50g, 3-MethoxyMethAmfetamine en voor de gevorderde laborant verkopen wij zelfs 100g 3MMA groothandel bulk verpakkingen.

🧪Het uiterlijk en de structuur van 3-MethoxyMethAmfetamine

De uiterlijke kenmerken van 3-MMA kunnen worden omschreven als:

  • Hard
  • Glas in lood
  • Troebele kristallen

🧪Wat zijn de chemische eigenschappen van 3-MMA

Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS) zoals mogen in Nederland vrij worden verkocht voor onderzoeksdoeleinden. De NPS zijn echter niet om te consumeren, mede doordat er niet bekend is wat de mogelijke schade is bij gebruik op langere termijn van NPS stoffen. In Nederland vallen research chemicals onder de warenwet.

Mocht het toch voorkomen dat je tijdens het experimenteren met 3MMA in direct contact komt dan kan het volgende gebeuren, lees daarom eerst de veiligheidsvoorschriften: 3-MethoxyMethAmfetamine

Mensen die in contact komen met NPS uit de Amfetamine klasse voelen zich alert, euforisch en energiek. Ze hebben de behoefte om meer contact te maken en te praten. Ook ervaren ze meer zelfvertrouwen. Het effect wordt wel omschreven als een combinatie tussen MDMA (XTC) en cocaïne. (Jellinek)

Wist je dat: 3-MMC oorspronkelijk is ontwikkeld om patienten met PTSS te behandelen (bron)

Wist je dat: Onlangs is er een patent ingediend waarin wordt beschreven hoe 3-MMC vrouwen kan helpen die kampen met zware menstruatie problemen  (bron)

Wist je dat: 3MMC verhoogt je libido en kan de sleur uit je sexleven halen. (bron)

 

Waarom 3MMA Capsules erectiepillen kopen bij 123Kamagra.com?

 21,95 489,95

Wat is een 3MMA Capsules erectiemiddel/erectiepil?

Een erectiemiddel of erectiepil zoals 3MMA Capsules is een remedie voor mannen die te maken hebben met een erectiestoornis. Dit onvermogen om een erectie te krijgen kan zware gevolgen hebben zowel fysiek als mentaal. Blijf niet rondlopen met een erectieprobleem maar koop 3MMA Capsules erectiepillen. 

Waarom zijn 3MMA Capsules erectiepillen zo populair?

De 3MMA Capsules is 1 van de meest verkochte erectiepillen door 123Kamagra.com. De top 3 best verkochte erectiepillen is:

  1. KAMAGRA ORAL JELLY, Dit is een vloeibaar erectiemiddel met een zoete smaak.
  2. DE COBRA 120mg, ROOD, Deze is door het veelvuldig gebruik in de porno erg populair bij jonge mannen.
  3. DE CENFORCE 200mg, Deze is pil door het hoge aantal Sildenafil erg geliefd op huisfeestjes of clubs

Hoe gebruik ik erectiepilen 3MMA Capsules

Het gebruiken van een erectiepil zoals de 3MMA Capsules is erg makkelijk, De generieke erectiepil met Sildenafil slik je makkelijk door met een slok water, Je voelt de effecten na een kleine 10 minuten toenemen en met een minuut of 30/40 is de 3MMA Capsules op volle sterkte en dit tot +\- 4 uur lang (KAMAGRA 100mg)

Wil je meer informatie over het gebruik van erectiepillen? Lees dan de meest gestelde vragen over erectiemiddelen.

Tip van de Klantenservice 123Kamagra.com:

De erectie is niet 4 uur lang op volle sterkte, een erectiepil met Sildenafil werkt alleen als je seksueel gestimuleerd of geprikkeld wordt. Een pil met Tadafil werkt 36 uur, vandaar de naam weekendpil 

Wat zijn de bijwerkingen van 3MMA Capsules erectiemiddelen?

Er kunnen bijwerkingen optreden bij het gebruik van 3MMA Capsules erectiepillen. De meest voorkomende bijwerkingen: hoofdpijn, blozen en diarree.

Ook kunt u pijn in uw spieren of rug krijgen, duizelig worden of wazig zien. Raadpleeg uw arts, als u hier veel last van heeft. Mensen met hart- en vaatziekten (zoals hartkramp, na een hartinfarct of beroerte) kunnen weer hartklachten krijgen en worden afgeraden geen erectiepillen zoals de 3MMA Capsules te gebruiken.

3MMA Capsules Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.