3CMC Capsules is een Designerdrug! Deze "designerdrugs" staan ook bekend als research chemicals of nieuwe psychotische stoffen (NPS).

Het zijn chemische stoffen die de effecten van illegale drugs zoals XTC, Cocaine, Amfetamine, MDMA, nabootsen. De wetenschap verandert echter de moleculaire structuur zodat de "drug" volgens de wet legaal is,

Wij van 123Kamagra.com verkopen dus geen illegale drugs. Geen van de door ons aangeboden producten worden vermeld op lijst 1 of 2 van de opiumwet.

Hierdoor kunnen research chemicals zoals 3CMC Capsules openlijk op de markt worden gebracht en gedistribueerd worden zonder dat 123Kamagra.com de wet overtreed. Een ander voordeel van designer drugs is dat 3CMC Capsules wat jij wilt bestellen geproduceerd is in een hoogwaardig laboratorium! In plaats van illegale drugs zoals Speed (Amfetamine) XTC (MDMA) of Cocaine die vaak onder slechte omstandigheden geproduceerd worden en waardoor de kans op onzuiverheden toeneemt en hiermee de gezondheid ernstig schade kan oplopen.

Bij de 123Kamagra.com staat kwaliteit bovenaan hierdoor weten wij precies waar, wanneer, en in welke batch jouw 3CMC Capsules geproduceerd is. 2-23/INDIA/899701

Ondanks de steriele omgeving waar chemz geproduceerd worden, Kunnen NPS chemicaliën schadelijk zijn voor de gezondheid en net als Koffie, Alcohol, Roken, Gokken en het illegaal maar gedoogde wiet en hasj een verslavend effect hebben. 

Dat de research chemicals van 123Kamagra.com 98% zuiver zijn betekent niet dat designer drugs, NPS of research chemicals geschikt zijn voor menselijke consumptie!

Jij bestelt dan ook 3CMC Capsules om te gebruiken voor onderzoeksdoeleinden, niet om zelf te consumeren. Je kan ook research chemicals bij 123Kamagra.com kopen als je bezig bent met een schoolonderzoek naar nieuwe medicijnen. De populaire chemical 3MMC is op deze manier ontstaan. (Patent 3MMC) Ook de werkzame stof in XTC pillen; MDMA is bedoeld als medicijn om PTSS trauma te verminderen onder militairen die terugkwamen uit de oorlog.

De 123Kamagra.com vind designer drugs een goed en nog belangrijker; een beter alternatief voor illegale drugs. 

Let Op: Dit kan per land verschillen en de verantwoording om dit uit te zoeken ligt bij jou als klant en niet bij 123Kamagra.com! Check dit dus eerst voordat je besteld.

 6,95 249,95

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.