Informatie over product: 2MMC Poeder

De populaire designerdrug 2MMC Poeder koop je veilig en van de hoogst mogelijke kwaliteit bij de research chemical expert: 123Kamagra.com.

Voor de beginner maar ook de professionele chemicus kan bij ons terecht! Start jou experiment met 1g, 5g, 10g, 25g, 50g, 2MMC Poeder en voor de gevorderde laborant verkopen wij zelfs 100g 2MMC Poeder bulk verpakkingen.

Chemische samenstelling van 2MMC Poeder:

Designerdrug 2MMC Poeder, 2MMC Poeder is een research chemical uit de cathinon klasse. 2MMC Poeder is een afkorting voor 3-Chloormethcathion en heeft een nauwe verwantschap met het in 2021 verboden NPS: 3-MMC.

  • Volledige naam 2MMC Poeder: 3-Chloormethcathion
  • CAS nummer (chemisch ID): 1607439-32-6
  • Mol: C10H12ClNO. 

Het uiterlijk en de structuur van 2MMC Poeder:

Het product 2MMC Poeder kan worden omschreven als volgt.

  • Hard
  • Glas in lood
  • Troebele kristallen

Wat zijn de eigenschappen van 2MMC Poeder:

Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS) zoals mogen in Nederland vrij worden verkocht voor onderzoeksdoeleinden en niet om te consumeren. NPS stoffen vallen in Nederland onder de warenwet. 

Mocht het toch voorkomen dat je tijdens het experimenteren met 2MMC Poeder in aanraking komt dan kan het volgende gebeuren:

Mensen die in contact komen met NPS uit de cathinon klasse voelen zich alert, euforisch en energiek. Ze hebben de behoefte om meer contact te maken en te praten. Ook ervaren ze meer zelfvertrouwen. Het effect wordt wel omschreven als een combinatie tussen MDMA (XTC) en cocaïne. (Bron: Jellinek)

Wist je dat: 3-MMC oorspronkelijk is ontwikkeld om patienten met PTSD trauma te behandelen (bron)

Wist je dat: Onlangs is er een patent ingediend waarin wordt beschreven hoe 3-MMC vrouwen kan helpen die kampen met zware menstruatie problemen  (bron)

Wist je dat: 3MMC verhoogt je libido en kan de sleur uit je sexleven halen. (bron)

Kans op verslaving aan 2MMC Poeder en andere NPS producten:

Hoog! Zoals elk middel wat een euforisch gevoel geeft en je doet ontsnappen aan de realiteit, Net als bij Gokken, Alcohol, Sex, Koffie, Wiet, Hasj, NPS, 3CMC, 2MMC, 3MMA, is de kans op verslaving hoog.

De voorloper 3-MMC is mede hierom verboden! Heeft het verbod op 3MMC en diens voorloper 4MMC dan het probleem van verslaving opgelost? Nee! Integendeel.

Een verslaving komt voort uit een onderliggend, dieper probleem! Pak dat aan, dan verdwijnt ook de verslaving.

Een persoon is verslaafd aan het gevoel(dopamine), niet zozeer aan het product. Het wijzen naar een product als reden voor een verslaving wordt vaak gedaan omdat het de makkelijkste weg is, helaas niet de juiste. Het product is het middel tot, niet de reden toe.

Stel jezelf de vraag: Als 3MMC de reden is van mijn verslaving, is Holland Casino dan de reden van een gokverslaving?

Wil je weten hoe de Politiek in Nederland over NPS, Designerdrugs of research chemicals denkt? Lees dan hier de Notulen van de vooringenomen wetswijziging en de toevoeging van een nieuwe lijst. Lijst 3

Herken jij jezelf in deze tekst? Dan moet je geen 2MMC Poeder kopen maar neem contact op met verslavingszorg, je kunt het niet alleen. Laat je begeleiden.

   Experimenteer met mate, spaar jezelf voor later.

 

 

 

 17,95

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.