🥼Chemische samenstelling van het product:

Designerdrug 3-MMA/3MMA, 3-MMA is een research chemical uit de Amfetamine klasse.

3-MMA is een afkorting voor MethoxyMethAmfetamine deze chemische verbinding heeft een nauwe verwantschap met de in 2021 reeds verboden research chemical (NPS): 3-MethylMethCathinon beter bekend onder de afkorting; 3-MMC of 3MMC en op straat als "Poes".

 

🧪Algemene informatie over 3MMA kristal

De populaire designerdrug 3-MMA koop je veilig en van de hoogst mogelijke kwaliteit bij de research chemical expert:

Voor de beginner en ook de professionele chemicus kan bij ons terecht! Start jou experiment met 1g, 5g, 10g, 25g, 50g, 3-MethoxyMethAmfetamine en voor de gevorderde laborant verkopen wij zelfs 100g 3MMA groothandel bulk verpakkingen.

🧪Het uiterlijk en de structuur van 3-MethoxyMethAmfetamine

De uiterlijke kenmerken van 3-MMA kunnen worden omschreven als:

  • Hard
  • Glas in lood
  • Troebele kristallen

🧪Wat zijn de chemische eigenschappen van 3-MMA

Nieuwe Psychoactieve Stoffen (NPS) zoals mogen in Nederland vrij worden verkocht voor onderzoeksdoeleinden. De NPS zijn echter niet om te consumeren, mede doordat er niet bekend is wat de mogelijke schade is bij gebruik op langere termijn van NPS stoffen. In Nederland vallen research chemicals onder de warenwet.

Mocht het toch voorkomen dat je tijdens het experimenteren met 3MMA in direct contact komt dan kan het volgende gebeuren, lees daarom eerst de veiligheidsvoorschriften: 3-MethoxyMethAmfetamine

Mensen die in contact komen met NPS uit de Amfetamine klasse voelen zich alert, euforisch en energiek. Ze hebben de behoefte om meer contact te maken en te praten. Ook ervaren ze meer zelfvertrouwen. Het effect wordt wel omschreven als een combinatie tussen MDMA (XTC) en cocaïne. (Jellinek)

Wist je dat: 3-MMC oorspronkelijk is ontwikkeld om patienten met PTSS te behandelen (bron)

Wist je dat: Onlangs is er een patent ingediend waarin wordt beschreven hoe 3-MMC vrouwen kan helpen die kampen met zware menstruatie problemen  (bron)

Wist je dat: 3MMC verhoogt je libido en kan de sleur uit je sexleven halen. (bron)

 

 28,95 299,95

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.