[ad_1]

Onderdeel van onze algehele behandeling is het helpen van mannen om hun seksuele activiteiten uit te breiden naar een meer speelse en op plezier gerichte benadering. Veel mannen houden zich aan een zeer rigide opeenvolging van gebeurtenissen die zich ontvouwen om seks als ‘succesvol’ te beschouwen. Het is begrijpelijk dat deze rigide aanpak vaak kan leiden tot faalangst, wat leidt tot allerlei problemen met het seksueel functioneren.

Een benadering is om speelgoed op te nemen in seksuele activiteit. Mannen zijn gewend aan speelgoed. We hadden ze als baby’s en we speelden met ze als kinderen in de zandbak! Veel mannen hebben speelgoed voor volwassenen, zoals motorfietsen, computers en sportartikelen. Ik hou van het idee om het te gebruiken omdat speelgoed het idee van spelen oproept. Als we spelen, ligt de focus op gewoon plezier maken.

Helaas draagt ​​de term ‘seksspeeltjes’ veel bagage met zich mee. Als ik tijdens een sessie een seksspeeltje noem, gaan veel mannen vaak meteen door met het verbeelden van gigantische dildo’s of enge apparaten die ze op internet hebben gezien. Als ik echter speelgoed voorstel, is het veel vriendelijker. Alledaagse voorwerpen kunnen seksspeeltjes worden! Een tennisbal kan op en neer worden gerold over ledematen en lichamen als een geweldig massagespeeltje. Stukken stof, sjaals en zelfs oude stropdassen kunnen worden gebruikt om de sensatie te vergroten of zelfs als blinddoek. Een haarborstel die zachtjes over de huid wordt gerold, kan een heerlijke prikkeling veroorzaken.

Een van onze topaanbevelingen is een lichaamsmassager genaamd de Lush Passion Wand. Veel van onze patiënten kopen ze hier op kantoor. Dit zijn body massagers die verkocht worden in warenhuizen of speciaalzaken of zelfs drogisterijen. Deze apparaten zijn zeer sterke vibrerende stimulators die geweldig aanvoelen op een pijnlijke nek of pijnlijke spieren en vermoeide lichamen. Ze voelen ook geweldig aan op erogene gebieden. We beschouwen vibratie vaak niet als een geweldig gevoel voor mannen, maar feit is dat veel mannen dol zijn op de sterke stimulatie die uit deze apparaten komt.

Dus, ga wat verkennen. Kijk eens rond in huis naar alledaagse voorwerpen die je kunt omtoveren tot erotisch speelgoed. Doe wat online winkelen en vind een paar apparaten die je grappige bot kietelen en begin met spelen!

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen met seksspeeltjes, maar niet weet waar je moet beginnen, kunnen we je helpen. We hebben een lijst samengesteld met onze meest aanbevolen producten om u op weg te helpen.

U kunt ook contact met ons opnemen om een ​​afspraak te maken als u last heeft van seksuele disfunctie of als u meer wilt weten over hoe u deze speeltjes kunt integreren in uw seksuele routine.

[ad_2]

Deze post op 123Kamagra de specialist in erectiepillen lees je hier verder

erectiepillen bestellen online doe je in snel en veilig bij 123Kamagra.com, Sinds 2016 jouw vaste party leverancier!

Seksspeeltjes voor mannen Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.