[ad_1]

Als je deze heerlijke FX-Hulu-serie nog niet hebt gezien, raad ik je ten zeerste aan dit te doen. Ik heb alleen de eerste aflevering gezien, maar ik kan niet wachten om de rest van het seizoen te verslinden.

“Fleischman is in Trouble” is gebaseerd op het veelgeprezen boek uit 2019 van Taffy Brodesser-Akner, en hoewel ik geweldige uitvoeringen verwachtte van onder meer Jesse Eisenberg, Lizzy Caplan, Adam Brody, Claire Danes en Josh Radner, deed ik dat niet. verwacht zoveel over seks te zien en te horen! Ik kende de essentiële verhaallijn voorafgaand aan de screening: Toby Fleischman – een doorgewinterde arts en vader van twee kinderen die werkt en woont aan de Upper East Side van NYC – navigeert serieus door zijn nieuwe status als gescheiden vrouw. Maar het is zijn seksuele ontwaken op middelbare leeftijd dat een verrassend en even meeslepend avontuur is voor het publiek. Het lijkt erop dat terwijl hij ooit een verliezer was met de dames, dating-apps hebben nu geheel nieuwe werelden voor hem geopend, en hij neemt geen enkele veeg als vanzelfsprekend.

Hij maakt er een punt van om zijn amoureuze nieuws te melden aan oude vrienden, Libby en Seth (Caplan en Brody) met wie hij onlangs herenigd is, en elk van hen profiteert er op hun eigen manier van.

De seksscènes zijn kort maar geil, en we zijn bekend met ongeveer 50 naaktfoto’s die rechtstreeks van Toby’s online wedstrijden naar ons toe komen, creatief weergegeven zodat we ze kunnen bekijken.

Het is vlot geschreven en als je een New Yorker bent, ken je meteen die UES-ouders in hun designer yoga-uitrusting en luxe penthouses, wachtend om degenen te beoordelen die niet voldoen. En we zijn er zeker van dat we een hekel hebben aan Toby’s ex-vrouw (Danes), maar Brodesser-Akner kennende, kunnen er nog een paar verrassingen komen.

Ik kijk uit naar meer van deze sexy, bijtende en superslimme show, en ik raad je aan er eens een ritje mee te maken!

Neem voor meer informatie over uw seksuele gezondheid contact met ons op voor een gratis consult!

Het bericht Seks in de media: verkennen of negeren – “Fleischman zit in de problemen” verscheen eerst op Treating Vaginismus, Low Sex Drive, Hormone Disbalances | Experts op het gebied van seksuele gezondheid.

[ad_2]

Deze post op 123Kamagra de specialist in erectiepillen lees je hier verder

erectiepillen bestellen online doe je in snel en veilig bij 123Kamagra.com, Sinds 2016 jouw vaste party leverancier!

Seks in de media: verkennen of negeren – “Fleischman zit in de problemen” Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.