[ad_1]

In de afgelopen jaren zijn gesprekken over niet-monogamie veel meer mainstream geworden. Uit de Netflix-serie Jij, ik, haar naar TikTok-accounts zoals @OpenlyCommited– de samenleving staat langzaam meer open voor het idee om open te zijn.

Als je het niet hebt gezien, @Openlycommited is een TikTok-account met meer dan 120.000 volgers en bijna 2 miljoen likes waar Danielle een kijkje achter de schermen geeft van haar 12-jarige open relatie. Ze vertelt over hoe de relatie tot stand is gekomen; hun regels, hun kinderen, daten; en geeft advies aan degenen die voor het eerst niet-monogamie onderzoeken.

De fictieserie van Netflix, Jij, ik, haar , nu gestreamd op Amazon Prime, volgt het leven van een stel in de voorsteden dat de 40 duwt terwijl ze navigeren door een derde persoon aan hun relatie toe te voegen. Gedurende de hele show zien kijkers de trouple worstelen met veel emotie en oordeel van buren en familie, en veel verwarring aan alle kanten.

Hoewel de show veel tekortkomingen heeft en waarschijnlijk niet moet worden gebruikt als leidraad voor hoe je een derde persoon in je relatie kunt betrekken, het is leuk om eindelijk niet-monogamie op het grote scherm te zien.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de wereld van niet-monogamie, is er geen tekort aan TikTok-accounts om inspiratie op te doen. Ons beste advies is dat u altijd open en eerlijk bent tegenover zowel medische professionals als therapeuten over uw relaties, aangezien zij u niet de juiste behandeling en ondersteuning kunnen geven. als ze niet het hele verhaal kennen.

Als u op zoek bent naar een open en gastvrij centrum voor seksuele gezondheid, neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.[ad_2]

Deze post op 123Kamagra de specialist in erectiepillen lees je hier verder

erectiepillen bestellen online doe je in snel en veilig bij 123Kamagra.com, Sinds 2016 jouw vaste party leverancier!

Plotseling is de wereld van open relaties veel meer… open! Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.