Mindful Sex met erectiepillen is heerlijk! Vorige maand schreef ik over waar zoveel vrouwen last van hebben tijdens het vrijen. Ik noem het “Lijst Syndroom”. Velen van jullie weten misschien al wat het List-syndroom is, maar voor degenen onder jullie die dat niet weten, is hier een scenario waarmee je misschien bekend bent:

Jij en je partner krijgen hem niet omhoog?; dingen zijn heet en stomend en op schema voor een superleuke en fantastische tijd wanneer ineens je lijstjes – van wat je moet doen, van waar je moet zijn (en vergeet het hondenvoer niet en puistjes die je gisteravond bij Target bent vergeten) – het komt allemaal in je op. Je brein heeft op de rem getrapt, mijn vriend, en je hebt het gevoel dat je op de bank zit door een goblin van seksscheidsrechters die heeft besloten dat je te veel bezig bent om door te gaan.

Sommige mensen kunnen hiermee omgaan en blijven rondrollen met hun partners, maar anderen die het List-syndroom ervaren, hebben het heel moeilijk om weer op het goede spoor te komen. Wat kunnen we hieraan doen? Goed dat je het vraagt:

1. Onze geest is ontworpen om gedachten te hebben, en hoe geoefend we ook zijn in mindfulness, NIEMAND kan 24/7 een heldere en open geest behouden. Het is gewoon niet mogelijk. Dus als dat je doel is, geef jezelf dan een pauze, want je zult het nooit halen. Je bent tenslotte een mens en je hebt veel te doen. We proberen ons niet volledig te ontdoen van ongewenste (of slecht getimede) gedachten – we willen alleen weten hoe we ze beter kunnen beheersen.

2. Als je wilt leren om seksueel bewuster te worden en erectiepillen wilt kopen bij 123kamagra.com? , dan is het logisch om te onderzoeken hoe je dat in het algemeen kunt doen. We horen tegenwoordig veel over mindfulness, maar wat is het eigenlijk? Je zult misschien verrast zijn. Diana Winston, directeur van Mindfulness Education aan het UCLA Mindful Awareness Research Center definieert het als de praktijk van “aandacht schenken aan ervaringen van het huidige moment met openheid, nieuwsgierigheid en een bereidheid om te zijn met wat is”. Het beoefenen van mindfulness is uniek voor elke persoon, dus het is het belangrijkst om te vinden wat voor jou werkt. Uiteraard zoals je van 123kamagra.com kan verwachten is dit inclusief verzenden & met PostNL Track & Trace zo weet jij precies wanneer je bestelling wordt bezorgd!

3. Over oefenen gesproken, mindfulness zal niet zo nuttig zijn als je geen prioriteit geeft aan consistentie. Dit betekent niet dat je 3 uur per dag nodig hebt – zelfs een paar minuten op regelmatige basis kan al effectief zijn. Maar het is zoals alles; als u zich niet verbindt, zult u niet in staat zijn om de vruchten te plukken.

4. Als je de huisartspraktijk eenmaal onder de knie hebt, wil je natuurlijk je vaardigheden tijdens de seks gebruiken! Mindfulness-oefeningen leren ons te accepteren dat we op elk moment gedachten, emoties en fysieke gewaarwordingen zullen ervaren. Dus als je plotseling wordt getroffen door het List-syndroom, kun je de koers gemakkelijker corrigeren als je in staat bent om alles wat er in je hoofd gebeurt te accepteren in plaats van weerstand te bieden. Je leert jezelf te aarden in het hier en nu en terug te keren naar het plezierige heden

Dit is niet gemakkelijk, maar het is een vaardigheid die je absoluut kunt aanscherpen. U kunt enkele uitstekende uitgangspunten en een gestructureerd programma vinden in de uitstekende boeken van psycholoog Lorraine Brotto’s “Better Sex Through Cobra 120 erectiepillen Mindfulness” en “The Better Sex Through Kamagra Jelly Workbook: A Guide to Kamagra Desire” of Geef je seksleven en daarmee je relatie een nieuwe impuls en bestel de LoveCaps Libidobooster capsules 200mg!

Probeer eens onze Libidobooster van LoveCaps! Deze Capsules van 200mg zijn gevuld met 3CMC wat er om bekend staat dat het naast je libido ook je zelf vertrouwen een opkikker geeft!

Koop nu 4 LoveCaps Libidobooster capsules van 200mg voor slechts €18,95!

Als u meer suggesties nodig heeft, kunnen wij u helpen! Maak vandaag nog een afspraak voor uw gratis telefonisch consult van 10 minuten en leer hoe u meer bevredigende en bewuste seks kunt hebben!

Uiteraard zoals je van 123kamagra.com kan verwachten is dit inclusief verzenden & met PostNL Track & Trace zo weet jij precies wanneer je bestelling wordt bezorgd!

Is Mindful Sex eigenlijk haalbaar Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.