[ad_1]

Leren van jezelf te houden kan moeilijker zijn dan leren van iemand anders te houden. En een geweldig seksleven hebben als je niet van jezelf houdt – nou dat kan lastig zijn. Dus hier zijn enkele dingen om over na te denken als we Valentijnsdag naderen:

  • Wees je eigen beste vriend: Wanneer je jezelf begint te kleineren voor iets wat je wel of niet hebt gedaan, of voor iets wat je voelt, stop dan even en doe alsof je hetzelfde gesprek voert met een vriend. Zou je echt tegen je vriend zeggen: ‘Jongen, je bent zo’n idioot dat je voor die vent viel? Je kon mijlenver zien dat hij niet zo van je hield! Of, en ik denk dat dit waarschijnlijker is, zou je zeggen: “Stop met jezelf in elkaar te slaan. Die kerel is zo’n eikel en heeft je echt voor de gek gehouden. Je bent er tien waard!” Probeer, alleen voor deze week, jezelf te behandelen zoals je een vriend zou behandelen. Je zou versteld staan ​​van het verschil.
  • Wees goed voor uw vaartuig: Als je merkt dat je je lichaam haat en je voorstelt hoeveel beter het leven zou zijn als je dunner, langer, strakker, flexibeler of wat dan ook was, stop dan even. Stap buiten je lichaam en bedenk hoe je lichaam moet voelen als het constant wordt uitgescholden, beschuldigd, misbruikt en probeert te veranderen. En vraag jezelf af: “Is dat echt hoe verandering tot stand komt?” door iemand ergens toe uit te schelden. Is dat hoe je ander gedrag hebt veranderd? Nee. Het simpele antwoord is om hou van je lichaam, accepteer dat het niet perfect is en zorg ervoor, op de meest liefdevolle en oprechte manier die je kunt.

Hier, bij Maze Women’s Health, werken we constant met vrouwen om te leren van zichzelf en hun lichaam te houden, met al hun excentriciteiten, want dat is een fundamenteel onderdeel en een bouwsteen voor het creëren van een zinvolle relatie en seksleven met iemand anders . We hebben het leven van vrouwen zien veranderen toen ze leerden houden van de belangrijkste persoon in hun leven, zichzelf. Wil je meer informatie horen, plan dan vandaag nog een gratis consult in!

Maak een belofte om deze Valentijnsdag van jezelf te houden, je hele zelf, met al je gekte, gebreken en tekortkomingen. Een toezegging doen om van jezelf te houden, kan je leven veranderen – en garandeert dat er altijd iemand zal zijn die ook van je houdt.

** Door uw gegevens in te dienen, stemt u ermee in periodiek e-mail van Maze te ontvangen; u kunt zich op elk moment afmelden. Maze deelt geen e-mailadressen of andere persoonlijke of medische gegevens met derden.[ad_2]

Deze post op 123Kamagra de specialist in erectiepillen lees je hier verder

erectiepillen bestellen online doe je in snel en veilig bij 123Kamagra.com, Sinds 2016 jouw vaste party leverancier!

Het is tijd om van jezelf te houden op Valentijnsdag Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.