[ad_1]

Hechtingstheorie is de beste manier om liefde en romantische relaties te begrijpen. “Het veld van gehechtheid, ontwikkeld door psycholoog John Bowlby in de jaren 1950, stelt dat ieder van ons zich in relaties op drie verschillende manieren gedraagt: Gespannen — mensen zijn vaak in beslag genomen door hun relaties en hebben de neiging zich zorgen te maken over het vermogen van hun partner om ook van hen te houden; vermijdend — mensen stellen intimiteit gelijk aan een verlies van onafhankelijkheid en proberen voortdurend nabijheid te minimaliseren; Zeker – mensen voelen zich op hun gemak bij intimiteit en zijn meestal warm en liefdevol. Ook centraal in de wetenschap van gehechtheid staat de ontdekking dat onze behoefte om hechte relaties te hebben, zit in onze genen verankerd; dus in tegenstelling tot wat veel relatiedeskundigen ons tegenwoordig vertellen over het belang van emotioneel zelfvoorzienend blijven, toont gehechtheidsonderzoek ons ​​aan dat onze behoefte aan een veilige band met onze partner (of een verzorger) essentieel is.” Dit komt uit het boek, Bijgevoegd: de nieuwe wetenschap van gehechtheid aan volwassenen en hoe het u kan helpen liefde te vinden – en te behouden, door Amir Levine en Rachel Heller. Ik hou van dit boek omdat het de gehechtheidstheorie en de manier waarop het ons allemaal beïnvloedt, vrij gemakkelijk te begrijpen maakt.

Ik zie hechtingsproblemen het duidelijkst in mijn werk met koppels in het Centrum. Door middel van therapie help ik paren hun hechtingsstijlen te zien en hopelijk veiliger aan elkaar te hechten. Ze komen vaak naar me toe omdat hun problemen zich seksueel hebben gemanifesteerd. Door ons werk samen, hun seksuele problemen worden vaak de deur waardoor we naar een veiligere gehechtheid lopen. Het werk is zo krachtig omdat een individu, door veiliger gehecht te raken, van de ene stijl naar de andere kan gaan. Een angstig of vermijdend persoon kan veilig gehecht raken en gedijen in hun relatie en in hun leven. Ik vind dat een heel diepgaand proces om deel van uit te maken.

Wil je meer informatie horen, plan dan vandaag nog een gratis consult in!

** Door uw gegevens in te dienen, stemt u ermee in periodiek e-mail van Maze te ontvangen; u kunt zich op elk moment afmelden. Maze deelt geen e-mailadressen of andere persoonlijke of medische gegevens met derden.[ad_2]

Deze post op 123Kamagra de specialist in erectiepillen lees je hier verder

erectiepillen bestellen online doe je in snel en veilig bij 123Kamagra.com, Sinds 2016 jouw vaste party leverancier!

Hechtingstheorie in liefde en relaties Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.