Bekend als de kamagra voor vrouwen is lovegra het product dat het vrouwlijk libido zou moeten verhogen maar is dit wel zo? Wij van 123kamagra.com in samenwerking met erectie.nu hebben het getest en de uitkomst is op zijn zachts gezegd; teleurstellend. Lees hier ons complete test rapport over Lovegra.

De verpakking

We beginnen zoals iedere test op 123kamagra.com met de verpakking, Lovegra komt in een zilveren strip met daarin 4 roze tabletten, gelijk valt ons op dat de verpakking wel erg doet denken aan de de originele Kamagra 100mg sildenafil pil voor mannen. Om je een beter beeld te geven zie je hieronder de 2 verpakkingen, als eerste de Lovegra pil voor vrouwen en daaronder de originele erectiepil voor mannen Kamagra 100mg.

Kamagra 100mg, cobra 120, cenforce 200mg erectiepillen kopen makkelijk betalen met je ideal of visa lovegra
Verpakking Lovegra, 4 roze pillen.
Kamagra 100mg, cobra 120, cenforce 200mg erectiepillen kopen makkelijk betalen met je ideal of visa lovegra

De overeenkomsten zijn overduidelijk.

Je hoeft geen detective te zijn om de gelijkenis te zien! Maar is dit het enige? Op de achterkant van de strip staat de fabrilant. De fabrikant van Lovegra is Ajant Pharma..Laat dit nu ook de fabrikant zijn van het merk Kamagra. Mocht je niet bekend zijn met de producten van Kamagra, kijk dan eens hier voor hun complete assortiment erectiemiddelen voor mannen.

Verder valt op dat de werkzame stof in Kamagra; Sildenafil ook als werkzame stof in Lovegra zit. Ja dat lees je goed de Lovegra pil voor vrouwen bevat 100mg Sildenafil! Ja precies hetzelfde als de Kamagra 100mg erectiepil voor mannen!

Sildenafil.

We weten dat Sildenafil de stof is wat ervoor zorgt dat jij een erectie krijgt, We weten ook dat dit bij vrouwen niet werkt om overduidelijke reden…Maar wat betekent dit?

Lovegra is niks meer dan een Kamagra 100mg met een ander kleurtje. De Lovegra pil bevat dezelfde stof als elke andere generieke ercetiepil of jelly. Dit is toch niet te geloven?

Lovegra = Kamagra.

Het moge duidelijk zijn dat Lovegra voor vrouwen niet je libido verhoogt en wij van 123Kamagra dit product ook per direct ook uit het assortiment halen.

Het alternatief voor Lovegra, de echte libido booster voor vrouwen.

Wil je als vrouw je libido echt een boost geven? Vergeet dan de Lovegra pil. Deze placebo verhoogt niet je seksdrive.

Wat wel werkt zijn de LoveCaps. Dit zijn capsules van 200mg met daarin de stof 3-CMC. Hiervan is bekend dat het zowel bij mannen en vrouwen de zin in sex doet verhogen, Je koopt deze Libido booster nu voor maar 18,95 per 4 capsules, verhoog dus nu je zin in seks en koop de LoveCaps van 123Kamagra.com

De waarheid achter Lovegra, Dit moet je weten! Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.