3-Methylmethcathinone, ook bekend als 3MMC, is een designerdrug uit de familie van gesubstitueerde cathinon. De structuur van 3-MMC lijkt sterk op de algemeen bekende en reeds illegale drug Mephedrone (4MMC), 3MMC en 4MMC zijn in de meeste landen verboden vanwege hun structurele isomeer. Zo ook in Nederland.

Op $$site_name$$ verkopen wij dan ook de legale varianten die zijn afgeleid van 3MMC. Dit zijn:

2-Methylmethcathinon, 2-MMC, 2MMC wiens structuur het meest in de buurt komt van 3MMC, 2MMC is dan ook een zogeheten gesubstitueerd cathinonderivaat

3-Chloormethcathinon, 3-CMC, 3CMC wiens structuur te vergelijken is met glas, kleine doorzichtige kristallen. De werking is te vergelijken met het anti depressiva medicijn genaamd: BUtol. Er gaan veel claims de ronde dat 3CMC de vervanger is van 3MMC. Uitvoerig lab onderzoek doet echter blijken dat de isomeer van 2MMC veel dichterbij 3MMC zit dan dat 3CMC doet.

3-Methoxy-4-methylamfetamine, 3-MMA, 3MMA is een

De verschillen: 3MMC – 3CMC – 2MMC – 3-MMA Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.