[ad_1]

Sociale media… Sommigen van ons zijn ermee opgegroeid, sommigen van ons moesten leren hoe ze het moesten gebruiken, en sommigen van ons konden niet zonder. Wat je mening ook is, je kunt het niet ontkennene impact die sociale media hebben gehad op ons dagelijks leven, vooral in de wereld van seksuele gezondheid bij Maze Health.

Sinds kort zijn we een samenwerking aangegaan met Marcella heuvelauteur van “Maak haar wakker”, na het zien van haar virale video over bio-identieke hormoontherapie, viraal gaan op TikTok. Een video die 9,2 miljoen oogstte, het meest schokkende waren de reacties. Van de bijna 16.000 reacties trokken de meest voorkomende onze aandacht:

@queen_but_how schreef: “Ik heb dit nodig, hoe vind ik het”

@peachmartini_ schreef: “Wauw! Dit ben ik. Ik ben 33. Ik heb hulp nodig.”

@empathicmama111 schreef: “Waar kan ik deze hormoontherapie krijgen?? Help alstublieft. Ik heb precies dezelfde problemen!!!!

@ohemgeee2 schreef: “Ik ben alles wat je zojuist hebt beschreven. Haat aanraken, moe, geen drive. Hier dacht ik dat het aan mij lag.

Hill reageerde op dat laatste, ‘Blijkbaar is het niet alleen jij en ik. Lees je deze opmerkingen?”

Dit waren mensen die niet alleen dezelfde dingen ervoeren die we bij Maze behandelen, maar ook dingen waarmee we verbeteringen hebben gezien, vooral met behulp van hormoontherapie. En dat is waar Maze tussenbeide kwam en contact maakte met Hill.

Sociale media begonnen het gesprek, en Maze is klaar om het voort te zetten. We zijn enthousiast over onze samenwerking met Marcella Hill en kijken uit naar wat er gaat komen. Al is het maar om te laten weten dat je niet de enige bent.

Bekijk Marcella Hill op TikTok @wezenmarcellahill en op onze pagina @mazewomenshealth.

En als je klaar bent om die volgende stap te zetten, bel ons dan voor een gratis consult van 10 minuten, of vul hieronder een vraag in![ad_2]

Deze post op 123Kamagra de specialist in erectiepillen lees je hier verder

erectiepillen bestellen online doe je in snel en veilig bij 123Kamagra.com, Sinds 2016 jouw vaste party leverancier!

De kracht van sociale media en onze seksuele gezondheid Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.