[ad_1]

We hebben de kracht van TikTok gezien om de mode-, fitness- en schoonheidsindustrie te beïnvloeden, maar onlangs is ook bewezen dat het een krachtige kracht is om langverwachte gesprekken over de seksuele gezondheid van vrouwen op gang te brengen.

In de afgelopen twee jaar duiken langzaam maar zeker beïnvloeders op het gebied van seksuele gezondheid op en maken furore.

Een platform dat ooit een ruimte was waar tieners leuke dansjes op populaire liedjes creëerden, is getransformeerd in de plek waar veel mensen als eerste naartoe gaan informatie over elk onderwerp.

Van openlijk praten over hormoontherapie Marcella heuvel (je kunt over haar lezen in een eerdere blogpost) tot het delen van de ins en outs van Bekkenbodemtherapie – onze TikTok voor jou-pagina’s zijn in veel opzichten de gezondheidsles die niemand van ons op school heeft gekregen.

Een van onze favoriete onderwerpen dat centraal staat aan de seksuele gezondheidskant van TikTok voor vrouwen, is vaginisme.

We zijn vooral grote fans geworden van twee pagina’s die laten zien hoe het is om te leven en te daten met vaginisme; TheVaginismusDagboeken en OktoberSky. Zowel Michaela als Skyler delen hun persoonlijke uitdagingen en triomfen als het erop aankomt navigeren door vaginisme ten behoeve van andere vrouwen die soortgelijke worstelingen doormaken.

Na het verzamelen van volgers van 15.000-30.000 andere vrouwen met bekkenbodemdisfunctie en het bereiken van een totaal van meer dan 4 miljoen mensen, helpen deze twee accounts om te normaliseren deze aandoening waar naar schatting 10% van de vrouwen aan lijdt.

We zijn zo dankbaar voor hun bereidheid om authentiek te zijn en hun verhalen te delen en raden ten zeerste aan om ze te bekijken.

Als je worstelt met pijnlijke seks, neem dan contact met ons op voor een gratis consult en kijk zeker eens op ons Vaginisme-forum.

** Door uw gegevens in te dienen, stemt u ermee in periodiek e-mail van Maze te ontvangen; u kunt zich op elk moment afmelden. Maze deelt geen e-mailadressen of andere persoonlijke of medische gegevens met derden.[ad_2]

Deze post op 123Kamagra de specialist in erectiepillen lees je hier verder

erectiepillen bestellen online doe je in snel en veilig bij 123Kamagra.com, Sinds 2016 jouw vaste party leverancier!

De dagboeken van het vaginisme Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.