Als u een van de 60% -80% van de vrouwen wereldwijd bent die last heeft van vasomotorische symptomen (ook wel opvliegers en nachtelijk zweten genoemd), er kan in de nabije toekomst een nieuw medicijn voor u beschikbaar zijn. Het heet Fezolinetant, en het valt vooral op omdat het niet-hormonaal is. Hoewel we weten dat hormoonvervangingstherapie voor veel vrouwen veilig en effectief is gebleken, zijn we ons er ook van bewust dat niet iedereen een geschikte kandidaat is, vanwege medische voorgeschiedenis of vanwege hun eigen voorkeuren.

De makers van Fezolinetant hebben pas onlangs aangekondigd dat de FDA hun aanvraag heeft goedgekeurd, dus we hebben enige tijd voordat ze bericht krijgen van een goedkeuring. Hoewel we een tijdje niet zullen weten of het iets is waarop vrouwen veilig kunnen vertrouwen, is het nieuws bemoedigend.

De gezondheidsproblemen van vrouwen en vrouwen zelf zijn veel te lang buitengesloten van klinische onderzoeken. We weten dat er een aanzienlijke genderkloof is op het gebied van onderzoek, en dat is te zien. We hebben veel meer gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken nodig (beschouwd als de gouden standaard) die zich richten op de gezondheidsproblemen, diagnoses en behandelingen van vrouwen. De menopauze is een bijzonder vereenvoudigde en over het hoofd geziene aandoening en vrouwen die vanwege acute symptomen gedwongen worden compromissen te sluiten over hun kwaliteit van leven, hebben weinig opties als het gaat om oplossingen. Dus als ik een aankondiging hoor die namens ons vooruitgang aangeeft, ga ik rechtop zitten en let op.

Nu al de hit van 2023! Research chemical 3CMC! De populaire designerdrug 3-CMC koop je veilig en van de hoogst mogelijke kwaliteit bij de research chemical experts 123kamagra.com

Waan je zelf een professionele chemicus en experimenteer met 1g, 5g 10g, 50g en voor de gevorderde laborant verkopen wij zelfs 100g 3CMC bulk verpakkingen.

Chemische samenstelling van 3CMC vervanger 3MMC:

vervanger 3MMC?  Probeer Designerdrug 3CMC, 3CMC is een research chemical uit de cathinonklasse. 3-CMC is een afkorting voor 3-Chloormethcathion en heeft een nauwe verwantschap met het in 2021 verboden NPS 3MMC.

Het CAS nummer (chemisch ID) van 3-Chloormethcathion is: 1607439-32-6 en de mol massa is: C10H12ClNO.

De structuur van CMC:

De veiligheid en werkzaamheid van Fezolinetant valt nog te bezien, maar u kunt er zeker van zijn dat ik zal kijken. Het spreekt vanzelf dat Ik hoop op positieve resultaten van dit medicijn. Maar ik hoop ook op een rimpeleffect in de hele farmaceutische industrie. Het wordt hoog tijd dat ze gehoor geven aan de eisen van vrouwen die betere en meer opties nodig hebben als het gaat om onze gezondheidszorg.

** Door uw gegevens in te dienen, stemt u ermee in periodiek e-mail van Maze te ontvangen; u kunt zich op elk moment afmelden. Maze deelt geen e-mailadressen of andere persoonlijke of medische gegevens met derden.

Patent 3MMC bied Opties voor verlichting van de menopauze – het wordt tijd! Keurmerk

Ajant Pharma; de producent van Kamagra heeft de 1FF group LLC het Kamagra veilig Keurmerk toegekend.

Dit keurmerk staat garant voor de herkomst en productie van Kamagra erectiepillen & Oral Jelly erectiemiddelen zoals de populaire Vloeibaar, bruis of kauw tabletten.

 

Hier komen de meest gestelde vragen over research chemicals. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Poppers. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.
Hier komen de meest gestelde vragen over Libidoboosters. 123Kamagra.com is hier druk mee bezig en verwacht dat deze sectie 20-12-2022 voltooid is.